Recente Website:

 

Calculatiebureau Bolijn

 

Bed & Breakfast Huize Sonja

WebOntwerp

Wij ontwerpen voor u een elegant en aantrekkelijk vormgegeven website, waarbij uw bedrijfsformule centraal staat. Dit visitekaartje is van essentieel belang. De eerste indruk die de websitebezoeker krijgt van uw bedrijf wordt voor een belangrijk deel bepaald door het ontwerp en de indeling van uw site.

W3C-standaard

Uw website wordt ontworpen in CSS en voldoet aan de normen van W3C-standaard. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat uw website door iedereen, op iedere browser (zoals Firefox, Opera, Internet Explorer en Safari) bekeken kan worden.

SEO

Zoekmachine-optimalisatie is een onderdeel van Search Engine Optimization (SEO) en heeft als doel een website hoog te laten scoren in de reguliere zoekresultaten van een zoekmachine, op voor de webpagina relevante trefwoorden of zoektermen. Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor meer potentiƫle klanten, op zoek naar uw producten of diensten, op uw site.

Maatwerk - CMS Systeem

Met het iXMS (iXperience Management System) heeft u een op maat gemaakte database systeem. Voor een vast bedrag per maand bent u volledig onafhankelijk wat betreft de invulling van uw website. Door middel van een handige en beknopte handleiding kunt u snel uit de voeten met het systeem en door onze voortdurend vorderende systemen en verbeteringen blijft uw systeem altijd up-to-date. Ook bieden wij diverse invoegtoepassingen zoals gastenboeken, reserveringssystemen, webwinkels, plattegronden, fotoboeken en eventueel volledige blog systemen.