Recente opdrachten:

Nieuwe folder met wandelkaart Hollum

Poster A3 voor reclameborden "Bij Risje"

Marketing

Goede marketing is als een maatpak. Het past bij u en uw bedrijf en spreekt uw doelgroep aan. Binnen een goede bedrijfsformule hoort marketing tot één van de zes "p's". Wij creëren voor u een eigen huisstijl, logo-ontwerp, drukwerkbegeleiding en grafische promotie-ontwerpen; zoals brochures, flyers e.d.


Advertentie

Bent u al in het bezit van een marketingformule, dan passen wij het ontwerp van de advertentie aan. Wij kunnen een advertentie creëren die aansluit bij het logo en vormgeving van uw bedrijf. Met uw foto's, tekst e.d maken wij een aansprekende advertentie, mocht u niet in het bezit zijn van foto's, dan komen wij die maken.


Nieuwsbrief

Veel websites en bedrijven hebben tegenwoordig ook online nieuwsbrieven die via e-mail worden verstuurd naar mensen die op de mailing-list zijn ingeschreven. Deze nieuwsbrieven informeren de lezers over allerlei nieuwsfeiten van uw bedrijf. Met uw tekst en foto's maken wij een passende nieuwsbrief die digitaal klaar is voor een drukkerij of per mail verzonden kunnen worden naar uw relaties.

Compleet voor de drukker

Alles wat u aan een drukker wilt aanbieden moet voldoen aan bepaalde standaard's (bijv. foto's in 300 dpi, tekst in lettercontouren, cmyk-kleuren). Wij kunnen uw advertentie, logo, folder, boekje en tijdschrift zo aanleveren zoals uw drukker het graag wil ontvangen.